Zonnebanken

Ultimo - Zonnecenter Luxura 3 professionele zonnebanken

ABONNEMENT VAN: * 30 euro + 4 euro gratis
 

* 50 euro + 10 euro gratis

                      undefined undefined undefined
               X5
34/3 Sli
X7
40/23 Spr
X7
42/4 Sli
5 Min 2 euro 4 euro 4 euro
10 Min 4 euro 6 euro 6 euro
15 Min 6 euro 8 euro 8 euro
20 Min 6 euro 8 euro 8 euro
25 Min 8 euro 10 euro 10 euro


     LOSSE BEURT         + 1 euro


undefinedundefined

luxura features

BackFlex/schouderbruiner
Door middel van de spiegelreflectoren in de geïntegreerde schouderbruiner worden de schouders optimaal gebruind zonder dat dit extra energie kost.

ContourPlus
Meer comfort dankzij het ergonomisch gevormde liggedeelte dat zich aanpast aan de lichaamsvormen van de gebruiker.

XL Light
De twee meter lange buizen in XL-formaat in het toestel garanderen dat het hele lichaam volledig bruin wordt.

DecoLight
Het aantrekkelijke verlichtingsconcept met de geïntegreerde decoratieve verlichting zorgt voor een extra gevoel van welbehagen tijdens het bruinen en verleent het apparaat ook als het stand-by staat, een aantrekkelijke uitstraling.

SLi Plus
De ingebouwde gezichtsbruiner – aan één zijde gemonteerd – heeft een speciaal ontwikkelde bruiner-reflector-combinatie die eersteklas bruiningsresultaten belooft.

HPS
De twee meter lange buizen in XL-formaat in het toestel garanderen dat het hele lichaam volledig bruin wordt.

Xsens
Wellness-bruinen voor alle zintuigen. Indien gewenst verstuift Xsens een subtiele geur (Citrus, Ocean of Exotic) in het interieur van de Luxura en zorgt daarmee voor een aangename sfeer in apparaat of cabine.

Qsens
Verfrissing op volkomen natuurlijke wijze. Met tussenpozen wordt via speciale verstuivers een zeer fijne waternevel op het lichaam gesproeid.

CliMax
Een airconditioner koelt het ergonomisch gevormde liggedeelte. Het kan door de gebruiker zelf in- of uitgeschakeld worden.

Sound Around
Als aanvulling op 4 vrij te kiezen muziekkanalen van het SoundAround-pakket kan de gebruiker hier zijn mp3-speler inpluggen om zijn eigen muziek te beluisteren.

MyMP3
Vier geïntegreerde luidsprekers aan het hoofd- en het voeteneinde plus een perfect weggewerkt Subwoofer zorgen voor een driedimensionale akoestische belevenis.

Smart Voice
De gebruiker wordt begroet door en vriendelijke stem die hem de diverse functies uitlegt en aanvullende informatie biedt.

IP Control
Intelligent Power Control. Dit systeem garandeert, gedurende de gehele levensduur an de lampen, een optimale output van 0,3 W/m2 conform de EU regelgeving. Met IP Control wordt een levensduur van de lampen bereikt van maar liefst 1500 uur. Het energieverbruik van de lampen wordt met 25% gereduceerd.

Online Reseveren?

Snel, gemakkelijk en efficient uw behandeling/zonnebank online reserveren!